Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El Parc de les Meravelles

Veure imatge de El Parc de les Meravelles (nova finestra)
Data: 26 d'abril de 2015
Hora: Diumenge, d'11 a 14 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Parc de Bellvitge
Vine i comparteix La Festa.
Hi trobaràs una selecció d’activitats festives, sorprenents i espectaculars. Meravelloses...!:
Espectacles i propostes per a tota la família que et faran gaudir durant tot el matí.

EL MICO DE PELUIX
Un mico gegantí de més de set metres d’alçada que cobra vida. Un peluix immens que observa la gent, es grata i balla amb els visitants del parc, fins i tot

DRAPS
Tres dracs gegants, de més de quatre metres de llargària, confeccionats amb milers de retalls de roba, ocupen el parc i juguen amb els vianants. Tres personatges tendres que ens remeten al món fantàstic i a l’imaginari càlid i entranyable de la nostra infantesa.

THE MCKENSY’S CLAN BAND
Un grup d’escocesos excèntrics esvaloten el parc amb gaites i timbals. Són atrevits i esbojarrats però alhora tendres i amb un bon sentit de l’humor.

INDIAN TAXI BOLLYWOOD
Un autèntic taxi tradicional hindú, amb motor, en el qual viatgen un maharajà i el seu servent. De tant en tant, s’aturen per ensenyar al públic a ballar les danses orientals, al ritme de Bollywood.

LES FOTOGRAFIERS
Pa-ta-ta! Gastón i Pájago Voladog, els famosos fotògrafs internacionals, coneguts a tot el món com Les Fotografiers, arriben pedalejant en el seu vehicle, disposats a regalar als assistents els seus autèntics i originals retrats de família.

LES POMPIERS
 Quan el públic veu aparèixer el vehicle de Les Pompiers, es demana si és realitat o està veient dibuixos animats. Dos divertits bombers reguen el públic amb un raig de confeti enorme que, si cal, fàcilment es pot convertir en aigua. Els acompanya el so d’una música trepidant que convida a ballar.

LA GRAN FAMÍLIA
Una família ben singular, formada per una mare i dos fills, ha sortit a passejar pel parc. El que passa és que aquesta família és molt especial... Són gegants! Els nens són molt entremaliats, fan bromes de tota mena, i la mare intenta controlar la “criatura”.

GUGA I SÍLVIA
Guga, el rei de l’Acrobàcia, i la seva ajudant Sílvia, ens presenten un número de barra fixa. Una barreja d’acrobàcies arriscades, música i molt d’humor.

Estand d’informació del consell de l’esplai de L’Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400