Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert del cicle Clàssics a la Torrassa: “Lírica Vs Zarzuela”

Organitzen: CCCT i la Comissió d'actes culturals Mare de Déu dels Desemparats
Data: 22 de gener de 2016
Hora: a les 20:00 hores
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
A l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert “Lírica Vs Zarzuela” que obre un nou cicle de CLÀSSICS A LA TORRASSA, amb la soprano María Ángel Leo Martín, acompanyada al piano per Manuel José Ruiz Segura.

La soprano María Ángel Leo Martín, nascuda a Osca, és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Saragossa. Ja de petita estudia solfeig i piano de la mà de la seva mare, professora de música. Ha rebut lliçons de prestigiosos mestres com Josefina Arregui, Lola Arenas o Enriqueta Tarrés. Entre alguns dels diversos grups vocals als quals ha pertangut, destaquen el Cor de l'Institut Aragonés de Cant Coral i el Cor de cambra Contemporani "Philophonía".

Actualment és la directora del cor "Non nobis" de Barcelona i integrant de l'ensemble "Dulcia cantica".

El pianista Manuel José Ruiz Segarra, nascut a Alpens (Barcelona), es va formar amb Pere Vallribera i Cecilio Tieles en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, obtenint el Premi d'Honor de Grau Superior. Treballa regularment el gran repertori vocal i de càmera i col•labora amb freqüència amb l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu i amb diferents cantants solistes i amics.

És professor d’Història de la Música al Col•legi La Farga.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400