Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Últims dies per a visitar “La lliçó de Diògenes”, al Centre d’Art Maristany

del 21 de setembre al 23 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
 Carrer d'Àngel Guimerà, 2, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
L’exposició reuneix més de trenta obres d'artistes catalans contemporanis, de generacions i  perfils molt diferents, sota un nexe comú: les idees del filòsof grec Diògenes.

Diògenes va optar per una vida austera i plena d’excentricitats, allunyant-se del que ara anomenaríem políticament correcte per a la societat de l’època i posant de manifest la vanitat i la superficialitat de la conducta humana. De la mateixa manera que l’art pot ser un camí per retrobar uns valors morals i fer una reflexió sobre la necessitat de simplificar i eliminar les coses supèrflues de la nostra vida quotidiana, aquesta exposició treballa des de la senzillesa per arribar a l’essència de l’acte creatiu, fent un camí per entendre el món i posar en evidència la vanitat del consum i de la cultura de l’espectacle.

Amb motiu de la itinerància, el Servei Educatiu del Centre d’Art Tecla Sala ha adaptat el projecte educatiu per al Centre d’Art Maristany, pensant en les escoles del municipi de Sant Cugat del Vallès. 

Comissari: Àlex Mitrani

Artistes participants: Ignasi Aballí, Mar Arza, Joan Bennassar, David Bestué, Alfons Borrell, Luz Broto, Patrícia Dauder, Joan Furriols, Antoni Llena, Jordi Mitjà, Marc Monzó,  Jordi Pablo, Guillermo Pfaff, Lucía C. Pino, Jaume Pitarch, Ivo Sans, Daniel Steegmann,  Víctor Sunyol, Rubèn Verdú i Oriol Vilapuig.

-
Itinerant a: Centre d’Art Maristany (Sant Cugat del Vallès), fins al 23 de novembre de 2019
Producció: Centre d’Art Tecla Sala

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400