Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Festival L'HOSPITALET XR, 2a edició

Del 16 al 22 d'octubre
Veure imatge de Festival L'HOSPITALET XR, 2a edició (nova finestra)
del 29 de juliol al 22 d'octubre
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

FESTIVAL L'HOSPITALETXR, 2a edició

Del 16 al 22 d'octubre tindrà lloc la segona edició del Festival L'HospitaletXR a Torre Barrina, un festival únic d'innovació ciutadana de l'Hospitalet que organitza l'Àrea d'Educació, Innovació social i Cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet. Un festival que promou la creativitat col·lectiva i els mitjans emergents (VR / AR / AI) com a eines reals per resoldre aquells reptes de ciutat que fomenten els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) establerts per al 2030.

La segona edició arriba amb moltes novetats i nous reptes relacionats amb la música, salut i nutrició, memòria i activisme, majors, educació i post COVID. 

El 19 de setembre es va realitzar, via streaming, la presentació del Festival en el marc del Sónar+D, dia on van ser revelats els reptes d'aquesta edició. Pots veure l'emissió al canal de Youtube de Torre Barrina.

Busquem 30 participants que vulguin crear projectes innovadors que treballin l'engagement, conscienciació i educació de la ciutadania per construir ciutats més justes, resilients i inclusives.

Més informació e inscripcions a: www.garagestories.org/lhospitalet-xr

 

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400