Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Dani Orviz

Electropoemes d'amor i rutina
Festival Acròbates
Veure imatge de Dani Orviz (nova finestra)
Data: 11 de novembre de 2016
Hora: Divendres, a les 20:30 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 12 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
“El amor puede salvarnos, pero también puede hacer que nos perdamos para siempre en su laberinto de sensaciones y preguntas. El amor puede hacernos daño, pero también puede fascinarnos, hacernos soñar y llenar de luz nuestros ojos. El amor existe, vive, respira y lucha cada día por seguir encontrando su lugar en un mundo saturado de estímulos. ¿Es capaz el amor de romper pantallas de plasma, de cortocircuitar conexiones de red, de derrumbar muros de red social y levantar para cada uno de nosotros un rincón de silencio en el que escapar de la locura del día a día?”

El poeta Dani Orviz i el músic Jon Barrena ens parlen en aquest espectacle audiovisual de la recerca d'identitat i escalfor entre milions de trampes de llum en què tots estem immersos. Poemes d'amor i lluita, de confusió i breus victòries envoltades per la música en directe i un acompanyament audiovisual de la més rabiosa actualitat.

Paraules i miratges sònics i visuals s'uneixen com mai en un espectacle poètic, avançat, original i dissenyat per estimular tots els sentits.

Dani Orviz, textos i interpretació
Jon Barrena, música
Cristina Gargo, vídeo

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400