Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Betty Belle

Data: 11 de desembre de 2015
Hora: Divendres, a les 22.30 h
Lloc: Depósito Legal (Carrer Santa Anna, 14)
Betty Belle explora les textures càlides de la veu a través de sonoritats emeses per màquines i instruments. Aspectes primaris de l’ésser humà que es complementem amb els codis binaris d’un món digitalitzat. La passió de l’ànima transmesa amb la precisió d’un artefacte.

Betty Belle posa al servei de la tecnologia actual tots els seus coneixements adquirits, que recullen l’esperit rude i passional del soul de Memphis, el glamour i el ritme disco dels setanta i l’espontaneïtat del pop atemporal. Betty Belle crea un paisatge necessari per fer píndoles musicals que busquen la bellesa.

Tutu i Otger són els dos organismes vius que fan possible un ecosistema configurat per un entorn amb una àmplia paleta sonora i on la veu es processa com un instrument més, canalitzada a través de quatre micròfons. Caixa de ritmes, bateries electròniques, samplers digitals i pedals de loops i distorsió completen l’univers d’una banda que mira amb fermesa cap al futur, però que compta amb un ampli bagatge acumulat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400