Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert líric solidari

Ho organitza: Associació ALPI
Data: 7 de juliol de 2019
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
ALPI es va fundar l’any 1968 per pares i mares amb fills amb discapacitat intel•lectual. Som una entitat sense ánim de lucre que treballem per a la promoció personal i social i inclusió de les persones amb discapacitat intel.lectual i les seves families. Actualment atenem a 102 persones entre el centre ocupacional, centre especial de treball i 2 llars- residències.

Enguany, Alpi organitza el seu primer concert solidari per recaptar fons i poder continuar amb la seva activitat diària, impulsant nous projectes que permetran donar resposta a les necessitats presents i futures de les nostres persones usuàries amb discapacitat Intel•lectual i les seves famílies.

La iniciativa va sorgir d’una de les nostres sòcies, Mª Àngels Miró, que és cantant professional i professora de cant i piano en el conservatori Municipal de Barcelona. Un grup de cantants i ex alumnes de Mª Àngels donaran veu a aquesta trobada de manera desinteressada, amb peces populars que faran gaudir i participar als assistents.

Un grup de persones amb discapacitat intel•lectual de la entitat, seran els encarregats de conduir el concert i fer les presentacions dels artistes. Així com la organització de l’esdeveniment, que anirà a càrrec d’un grup de famílies de la associació. Comptem amb la participació d’altres entitats de l’Hospitalet per aconseguir que sigui una iniciativa inclusiva per a la nostra ciutat.

El preu de l’entrada es de 5€ i esperem poder omplir la sala amb música, diversió i solidaritat!!!

Les entrades es poden adquirir de dilluns a dijous de 9 a 16.30 h a:

ASSOCIACIÓ ALPI
Avda. Can Serra, 60
08906 L’Hospitalet
T. 934 374 750
https://www.asociacionalpi.es
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400