Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

4a edició del Cicle OUT·SIDE

Noves músiques als centres d'art
Veure imatge de 4a edició del Cicle OUT·SIDE (nova finestra)
del 15 de novembre al 13 de desembre
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 0 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Programa
ESCENA | Enduring Freedom
Divendres, 15 de novembre de 2019 - 20 h


L'acte d'escoltar és una experiència que es transforma quan la música es crea conjuntament amb altres disciplines, com les arts plàstiques o les arts del moviment. "Enduring Freedom" és un espectacle multidisciplinari que barreja la dansa butoh (dansa d’origen japonès nascuda després de la Segona Guerra Mundial a partir de diferents tècniques escèniques), la improvisació i la percussió.
Luis Tabuenca -un dels percussionistes espanyols més destacats- i el ballarí suís Imre Thormann -un dels principals ballarins europeus de butoh- són els creadors d’aquesta intensa peça experimental.
-
Luis Tabuenca (percussió) i Imre Thormann (butoh)

MEMÒRIA  | Solistes de Sollazzo Ensemble, Barcelona Clarinet Players i Guillem Codern
Divendres, 13 de desembre, 20 h


Un concert triple que s'articula en torn a la influència e la memòria en l’escolta musical.

Ensemble Sollazzo
A partir d’un exercici de comparació, Ensemble Sollazzo presentarà un concert de música medieval que el públic escoltarà dues vegades seguides. En la primera, el concert es farà sense preàmbuls ni explicacions. En la segona, els components del grup n’explicaran el context, les figures retòriques i com les entenia el públic del moment. A partir d’aquesta comparativa, es pretén mostrar com el coneixement de certs codis té una influència capital a l’hora d’escoltar música.
-
Solistes de Ensemble Sollazzo: Anara Khassenova (soprano), Franziska Fleischanderl (psalterio) , Anna Danilevskaia (viela).

Barcelona Clarinet Players
Després de l’audició de la versió de Bill Evans de "Like someone in love", Barcelona Clarinet Players interpretarà la mateixa peça versionada per la compositora catalana Raquel García Tomás amb l’objectiu de mostrar al públic que l’escolta musical també té lloc en la nostra memòria quan comparem el que escoltem amb el que ja sabem.
Posteriorment el quartet interpretarà la peça "Volaverunt" de Luis Tabuenca, que va ser interpretada recentment a Arts Santa Mònica.
-
Barcelona Clarinet Players: Javier Vilaplana, Manuel Martinez, Martí Guasteví i Alejandro Castillo.

Guillem Codern
Guillem Codern posarà punt final a la vetllada amb peces musicals basades en el cant tuvinià, una fascinant tradició musical composta de cants difònics, provinent de la cultura mongola. Aquesta experiència serà el contrapunt als dos concerts anteriors i mostrarà al públic la importància de la transmissió  de les tradicions i el context cultural a l’hora d’escoltar música.
-
Guillem Codern : cant Khoomei, I, Igil, Doshpuluur.


Direcció artística: Luís Codera Puzo
> Activitat dirigida a tots els públics.
> Entrada lliure, sense inscripció.
> Més info, aquí.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400