Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

CASTANETS BCN

Concert Solidari - AENAR Mirades Mágiques
Veure imatge de CASTANETS BCN (nova finestra)
Data: 27 de març de 2022
Hora: 18:00
Preu: 10 €
Organitzadors: 

AENAR https://miradasmagicas.org/

Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L'associació AENAR Mirades Mágiques (Associació Espanyola de Nens Afectats per Retinoblastoma) neix gràcies a un grup de mares i pares que es van trobar a les sales d'un hospital travessant una mateixa batalla: el retinoblastoma, un càncer que afecta majoritàriament nens i nenes menors de 6 anys i que es localitza als ulls afectant la visió i comprometent en moltes ocasions la conservació del globus ocular. Davant aquesta lluita, els petits valents demostren cada dia superar-se i ens ensenyen la grandesa i força que hi ha al nostre interior.

CASTANETS BCN és un projecte totalment innovador que vol apropar les castanyoles a tota mena de públic en un concert solidari amb AENAR. Es presenten amb un aire actual i modern sense deixar enrere els grans clàssics.

L'espectacle consta de quatre parts molt diferenciades:

  • La primera "CLÀSSICS" on interpreten "Les Quatre Estacions" de Vivaldi amb un gran nivell tècnic i virtuós, seguida d'altres temes clàssics.
  • La segona "OUR COMPOSERS" donem homenatge a la nostra música amb grans cançons de la sarsuela com La Mazurca de les Para-sols i La Revoltosa entre d'altres.
  • La tercera part "CINEMA" molt nova, ja que mai abans s'havien interpretat amb castanyoles temes com Missió Impossible, Star Wars, Pirates del Carib, Joc de Trons, etc.
  • I la quarta, la que dona nom al concert "DARK CASTANETS", amb cançons de composició pròpia per a la formació, on també podem veure les castanyoles de llum led, primeres al món ideades per Mar Bezana.


CASTANETS BCN es crea sota la direcció de Mar Bezana l'any 2018 amb la idea de fer alguna cosa diferent del món de les castanyoles i arribar al públic que desconeix aquest instrument com a solista de concert.

L'espectacle és adient per a totes les edats. 

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400