Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Gemma Humet

MÀTRIA
Data: 22 de gener de 2021
Hora: 20h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats per Satélite K (Si canto enrere, al 2015, produït per Pau Figueres i Encara, al 2017, produït per Carles “Campi” Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat Petita Festa (Satélite K, 2018), Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a Millor disc de cançó d’autor de l’any 2015, col·laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica...)

Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera. Presenta el seu nou disc, que porta per nom Màtria i que ha estat produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut...). Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i comptarà amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

Festival Banasants

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400