Preinscripció curs 2021-2022

Presentar la sol·licitud de preinscripció

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica durant el període comprés entre el 13 de maig i 22 de maig, ambdós inclosos.

El tràmit es podrà fer tot online a través del portal: PREINSCRIPCIO GENCAT

Podeu entrar directament a l'apartat PRESENTAR LA SOL·LICITUD

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, poden presentar les sol·licituds de forma presencial.

Període: del 19 de maig al 22 de maig inclòs.

Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 h del dia.

Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia.

Podeu consultar tota la informació a la web del Departament d'Educació: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Documentació necessària per presentar durant el període de preinscripció

La documentació que heu de preparar i presentar és la que fa referència a la documentació general, i la documentació que acredita el compliments dels criteris de prioritat.

Consulteu la informació a la web del Departament d'Educació: Documentació i criteris de prioritat

És important que tingueu en compte:

En el cas de presentar la sol·licitud de preinscripció de manera telemàtica, es considera formalitzada amb l'enviament del correu electrònic al centre educatiu escollit juntament amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta escanejada o fotografiada.

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400