Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Sphera, Humanhood Company

Filatures. Dansa Metropolitana a Tecla Sala
Data: 13 de març de 2021
Hora: 11.30 i 13h
Duració aprox.:25 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 

15a Metropolitana de Dansa

Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Es tracta d'una programació d’espectacles presentats en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fabrils i/o museus que propicien la trobada amb un públic de tota mena. Una xarxa de fils creatius que elaboren un teixit cultural, vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil.

Els espectacles es presenten a Tecla Sala i Can Trinxet a L’Hospitalet; Fabra i Coats a Barcelona; MNACTEC a Terrassa; Espai Betúlia (Can Casacuberta), i Celler Modernista a Sant Cugat del Vallès.

SPHERA. Humanhood Company
13.03.2021, a les 11.30 i a les 13 h. Pati de Tecla Sala
Durada 25’

Sphera és un duet de dansa contemporània per a espais no convencionals. Aquesta peça visualment impactant explora la relació entre la Lluna i la humanitat, especialment la cara lluminosa de l'astre. Sphera és una dansa de cossos líquids que es transformen i flueixen sota la influència del satèl·lit més antic de la Terra: la Lluna.

Humanhood Company va ser fundada el 2016 a Birmingham pels artistes Rudi Cole i la catalana Júlia Robert Parés. Des de la creació del seu primer duet la companyia ha tingut una creixent projecció tant al panorama britànic com internacional.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400