Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Estic a:
 1. Inici
 2. Agenda

Agenda

RSS

Destaquem

 • Veure imatge de Setmana del Cor (nova finestra)
  del 26 al 29 de setembre
  Amb motiu de la celebració de la Setmana del Cor, del 26 al 29 de setembre tindran lloc a la ciutat diverses activitats organitzades pel Consorci Sanitari Integral i l’ Institut Català de la Salut en col•laboració amb el Servei de Salut de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Veure imatge de Gala d'Inici de la Temporada de Música+Escena (nova finestra)
  Dimecres, 27 de setembre, 20 h
  El proper dimecres ens vestim de gala per a la presentació de la nova temporada de Música i Escena del Teatre Joventut i l'Auditori Barradas. Comptarem amb la presència d'autoritats i d'artistes. No podem explicar molt més, només et podem dir que hi haurà moltes sorpreses!
 • Veure imatge de Lluís Lleó. All Mighty Pencil (El lápiz todopoderoso) (nova finestra)
  del 28 de setembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  All Mighty Pencil (El llapis totpoderós)
  Lluís Lleó (Barcelona, 1961) viu i treballa a Nova York des de 1989. Recentment ha tornat a Catalunya impulsat per un pressentiment, potser per una necessitat de retrobament. Els papers d’All Mighty Pencil (El llapis totpoderós) són, d’alguna manera, el testimoni d’aquest viatge mental i físic, uns treballs plens d’emoció, despullats i transparents, poderosos com els seus grans formats i sincers com la mà que els executa.
 • Veure imatge de Barcelona Gallery Weekend a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 28 de setembre a l'1 d'octubre
  Exposicions i activitat al voltant de l'art
  El Districte Cultural de L'Hospitalet participa en la tercera edició del BCN Gallery Weekend amb una programació pròpia plagada d’exposicions, presentacions, performances, concerts, tallers, i visites guiades a museus, galeries, tallers i espais d’art.
 • Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 28 de setembre, 20.30 h
  Lliga de poesia en directe, on els slamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50% poesia-50% interpretació i el públic decideix!
 • Veure imatge de Pocket Concert de la banda CHAQUETEROS (nova finestra)
  Divendres, 29 de setembre, 20.30 h
  QUEEN + Generation Of Bohemian Rhapsody
  Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir del Pocket Concert de presentació del llibre “Queen & Freddie Mercury”, de José Luis Martín.
 • Veure imatge de Poetes sota la lluna: Homenatge a Pedro Calderón de la Barca (nova finestra)
  Divendres, 29 de setembre, 18.30 h
  a càrrec de l'Associació Cultural Poètica Luz de Luna.
  Homenatge a Pedro Calderón de la Barca, a càrrec de l’Associació Cultural Poètica Luz de Luna. A la Sala Chill out.
 • Veure imatge de Música. Conciertoencanto, a càrrec de Pau de  Nut (nova finestra)
  Divendres, 29 de setembre, 20 h
  Conciertoencanto és un one-man show musical, amb un repertori que recull més de quatre-cents anys d’història de la música: de John Dowland (S.CVI) a Björk, de Mozart a Lou Reed, de Juan de Encina (S.XV) a Radiohead... Un espectacle que sorgeix de la necessitat de sobreviure.Sobreviure al lloguer, al desamor, a la vida.
 • Veure imatge de CREA - La Festa del Districte Cultural (nova finestra)
  Divendres, 29 de setembre, de 16 a 24 h
  La 1a festa del Districte Cultural de L’Hospitalet arrenca, per primer cop, per mostrar la vitalitat i el talent creatiu de la ciutat. CREA és un esdeveniment obert als artistes i creadors de la ciutat i a tota la ciutadania. La festa es concep com un lloc de trobada i posada en comú de la capacitat creadora de les industries culturals i creatives que conformen el Districte Cultural de L’Hospitalet.
 • Veure imatge de Teatre: Nanoland. Viatge al món de la nano. (nova finestra)
  Dissabte, 30 de setembre, a les 18.30 h

  La companyia Javier Villena presenta NANOLAND sobre una idea original de Jordi Díaz.

  Lídia passejant amb el seu patinet es troba amb una caixeta màgica en la que habita un personatge que pertany al món nanotecnològic que es diu Berta, les dues faran un viatge fantàstic al mon nano amb una nau especial...

  Entrada lliure amb reserva prèvia: contactar amb Cia. Teatre Javier Villena:
  ciajaviervillena@gmail.com indicant nombre de persones i si venen amb  infants

 • Veure imatge de Caminada Popular per la mobilitat dintre de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (nova finestra)
  Dissabte, 30 de setembre, 9h
  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. Dintre del programa d’activitats lúdiques, l’Ajuntament de L’Hospitalet en col•laboració amb el Club Muntanyenc organitzen, el 30 de setembre, una Caminada Popular amb dues opcions de recorregut, 10 km o 15 km, per la cornisa verda i el riu.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400