Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Estic a:
 1. Inici
 2. Agenda

Agenda

RSS

Destaquem

 • Veure imatge de Taller de producció audiovisual (nova finestra)
  del dilluns 4 de març al dilluns 17 de juny, de 18 a 21h
  Inscripcions obertes a partir del 1 de febrer
  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.
 • Veure imatge de Exposició de pintures: Dia Internacional de la Dona (nova finestra)
  del dimarts 5 al dimarts 26 de març
  Un any més, l'Associació Eurodona, una de les entitats del barri més actives al Centre Cultural Sanfeliu, presenta una exposició de pintura que mostra els quadres realitzats als seus tallers de pintura l'oli. L'exposició s'enmarca en la celebració del dia internacional de la dona i en la conmemoració de la figura de la dona treballadora.
 • Veure imatge de “Ocaso”, exposició de Norman Narotzky (nova finestra)
  del dijous 7 de març al diumenge 14 d'abril
  Ocàs dóna nom a la sèrie pictòrica d'en Norman que ens presenta un estat de la qüestió que evidencia la transició vers les tenebres que i en què la humanitat es troba: des de les matances i guerres fins al canvi climàtic, passant per l’auge de la intolerància i una nova espècie de totalitarisme molt semblant al que ja va haver d’enfrontar fa cinquanta anys, el pintor vol sacsejar l’espectador perquè ell creu en la pròxima sortida de Sol.
  Inauguració dijous 7 de març a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Dansa. Quinzena metropolitana (nova finestra)
  del dijous 21 al divendres 29 de març
  A Collblanc – la Torrassa
  La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els metros i transports i els cinemes de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Perquè Dansa metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

  A la plaça Guernica s’han programat dos espectacles:


 • Veure imatge de Let’s Festival: The New Raemon + Ramon Aragall (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 20.30 h
  El nou treball de The New Raemon gravat a principis de 2018 en tres llocs diferents, envoltat dels seus músics habituals i produït per Raúl Pérez de la Mina (Sevilla), Una canción de cuna entre tempestades desvetlla que, de totes les cares que hem conegut de l'artista fins avui, és probable que estiguem per fi davant de la millor.
 • Veure imatge de Franca Masu (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 20:00 h
  Sentimiento
  Franca Masu, una de les veus més fascinants del Mediterrani, retorna a una sonoritat més jazzística i presenta Sentimento, en un directe modern i renovat on respiren algunes de les noves composicions en llengua catalana, italiana, i napolitana que sortiran al seu proper disc, i altres de les més suggestives del seu preciós repertori.
 • Veure imatge de Taller de Movie maker Pro. Crea el teus propis vídeos amb l’ ordinador: Edició de vídeos amb programes informàtics. (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 11 a 13 h
  Taller de Movie maker  Pro
  Crea el teus propis vídeos amb l’ ordinador: Edició de vídeos amb programes informàtics.
  Inscripció prèvia
  Tallers adreçats a petits creadors de 7 a 12 anys
  Dissabte, 23 de març, de 11 a 13h

  Data d’inscripció als cursos: el dimarts 29 de gener, a les 15.30 h. La inscripció als cursos més avançats es pot fer en línia a:  http://www.puntxarxa.net/l-h/aules/cursos/

 • Veure imatge de Enric Montefusco (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 19 h
  Després d’aquella celebrada abraçada a la música popular que va significar el seu debut en solitari, Meridiana (Buena Suerte, 2016), Enric Montefusco no ha deixat d’explorar per terra, mar i aire els mecanismes de la cançó. A la publicació del seu primer llibre, Carne de cañón (Bandaàparte, 2018), s’ha d’afegir Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018), un EP  -i un directe inoblidable al Teatre Grec al juliol- on es va fer acompanyar de cinc artistes, Albert Pla, Niño de Elche, Maria Arnal, Nacho Vegas i  Los Hermanos Cubero. Un autor en plenitud que ja té enllestit el repertori del seu segon àlbum.
 • Veure imatge de Pinta un retaule amb pigments naturals. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 11 h
  L’Hospitalet té un important retaule del seu patró, Sant Roc, exposat a L’Harmonia. Us proposem descobrir el retaule i la seva història, i facilitar els elements necessaris perquè els més petits puguin pintar el seu propi retaule de Sant Roc amb pigments naturals. Activitat gratuïta adreçada a infants a partir de 5 anys acompanayt d'un adult.
 • Veure imatge de Música Acollidora (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 18:00 h
  Ho organitza: Espai de Ciutadania
  A  càrrec de Laura del Río i Luís Avendaño
  L'Espai de Ciutadania organitza aquest concert en el que podrem gaudir de l'excel•lent veu de la soprano de l'Hospitalet Laura del Río, en favor de les persones refugiades. Tota la recaptació, en sistema de Taquilla Inversa, serà per a la Creu Roja.
 • Veure imatge de Club de Lectura: Carol, de Patricia Highsmith (nova finestra)
  Dilluns, 25 de març, 19 h
  En aquesta trobada us oferim una obra on l'autora ens commou amb la història d'amor entre dues dones. Highsmith va utilitzar el pseudònim de Claire Morgan i va canviar el títol original per El preu de la sal, per por de l'opinió pública de la societat dels anys 50.
 • Veure imatge de Les primeres eleccions democràtiques de 1979 en el seu context (nova finestra)
  Dilluns, 25 de març, 19 h.
  El 3 d'abril de 1979 es van celebrar les primeres eleccions municipals de l'etapa democràtica, ara es commemora el 40è aniversari. En aquesta conferència s'analitza aquell període polític a través de la reflexió de la historiadora hospitalenca Noli Cabezas, especialista en la transició i el món municipal.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Quién te cantará de Carlos Vermut (nova finestra)
  Dimarts, 26 de març
  Lila Cassen era la cantant espanyola de més èxit dels noranta, fins que va desaparèixer misteriosament d'un dia a l'altre. Deu anys després, Lila prepara el seu retorn triomfal als escenaris, però poc abans de l'esperada data perd la memòria després de patir un accident.
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: Luz de seguridad, de Shannon Burke (nova finestra)
  Dimarts, 26 de març, 19h
  En 1990 i a Nova York regnen el caos, l'atur i les guerres del crack. Barris sencers cremen en benefici de propietaris sense escrúpols. Lluitant per acceptar la mort del seu pare, Frank Verbeckas, paramèdic i fotògraf, baixa a la misèria de l'Uper Manhattan per treure fotos dels malalts, els ferits, els moribunds i els més desposseïts. L'acompanya el bocamoll del seu soci, Burnett. La ruïna de Frank sembla inevitable, però quan coneix l'Emily, una esgrimista professional amb els dies comptats per una fatal malaltia, li canvia el món. Malgrat les advertències, Frank i Emily s'enamoren i junts intenten sortir de la foscor de la culpa i la tristesa i aprendre a extreure de la desesperació un sentit i una bellesa.
 • Quadres d'una exposició - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de Quadres d'una exposició - Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  Dimarts, 26 de març, 9.30 h i 11 h
  La partitura de Mússorgsky ens endinsa en un món de moviment. Música i dansa clàssica es fusionen amb la plàstica més contemporània oferint una reinterpretació actual i engrescadora.
 • Veure imatge de 	No ens calia estudiar tant, de Marta Rojals (nova finestra)
  Dimecres, 27 de març, 16:00 h
  L'últim dimecres de mes es reuneix el nostre club de lectura.
 • Veure imatge de Recerca activa de feina (nova finestra)
  Dimecres, 27 de març
  Aprendrem a organitzar-nos per cercar feina i a utilitzar els canals que estan al nostre abast per començar el procés de recerca de feina, introduint el cv en pàgines web, aplicacions de recerca de feina, borses de treball i a realitzar autocandidatures.
 • Veure imatge de El meu fill/a vol marxar a estudiar a l'estranger. Com el/la puc ajudar? (nova finestra)
  Dimecres, 27 de març
  Taller adreçat a pares i mares per aclarir dubtes sobre els diferents programes existents en temes de mobilitat internacional, fer partícips les famílies del procés de recerca d'opcions així com eines per donar suport als fills/es en aquest procés.
 • Veure imatge de Clic 10. Youtube (nova finestra)
  del dijous 28 de març al dijous 4 d'abril, de 15.30 a 17.30h
  Youtube és el lloc web més conegut on compartir i mirar vídeos de tot tipus. Hi cercarem el que ens interessi i veurem algunes de les possibilitats que té.

  La inscripció es pot fer tant presencialment a la biblioteca com virtual (alta prèvia a l’aula multimèdia de la biblioteca) a través del següent enllaç: www.puntxarxa.net/l-h/aules/cursos.


  Dijous, 28 de març i 4 d’abril, de 15.30 a 17.30h.
 • Veure imatge de Smartphone +45 (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, de 18 a 20 h
  Inscripcions obertes a partir del 7 de març
  Espai obert per conèixer millor les funcionalitats del teu mòbil i explorar les possibilitats que donen les xarxes socials.
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula: El teu millor amic, de Lasse Hallström (2017) (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, 18 h
  És la història d'un gos que intenta descobrir el seu propòsit a la vida a mesura que va passant per diferents amos. A través de diverses reencarnacions com Toby, Bailey i Buddy, tindrà l'oportunitat de viure tres vides diferents i així descobrir el propòsit de la seva existència al costat dels humans.
 • Veure imatge de Shrek, feliços per sempre. El capítol final (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, 18h
  Tot va començar amb un ogre encantador que es va fer amic d'un ase simpàtic i es va enamorar una princesa molt especial.
 • Veure imatge de Clic 5. Exprimim el WhatsApp (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, de 10 a 13h
  Coneix tots els secrets de l’aplicació més usada. Com descarregar-te’l? Com interactuar àgilment amb els contactes? Com crear i gestionar grups? Com enviar missatges de veu?

  La inscripció es pot fer tant presencialment a la biblioteca com virtual (alta prèvia a l’aula multimèdia de la biblioteca) a través del següent enllaç: www.puntxarxa.net/l-h/aules/cursos.


  Dijous, 28 de març, de 10 a 13h.
 • Veure imatge de Cinema al barri: Tres anuncios en las afueras de Martin McDonagh (nova finestra)
 • Veure imatge de Espectacle de dansa:LES DUES cares del mirall (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  amb Júlia Valenzuela i Lauryn Lopes
  Les ballarines Júlia Valenzuela i Lauryn Lopes ens presenten dues peces de dansa que transmeten misatges vivencials i trascendents expressats amb el llenguatge del cos.
  "Sense nom ni cognoms" i "Re.birth", sens dubte, no deixaran indiferent a ningú.
 • Veure imatge de Los futbolísimos (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 11 h
  Cinema familiar
  Una vegada al mes projectem una pel·lícula a la secció infantil de la biblioteca.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila:"Gente Túrbia" (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 19:00 h
  "Gente Túrbia" podem ser nosaltres. Són individus que estan entre nosaltres, personatges que poden sorprendre'ns en un moment donat i donar un gir inesperat a la nostra vida. Ens coneixem realment? Tens idea del que habita en el més profund d'aquell que, ara mateix, està assegut a la teva dreta?
 • Veure imatge de Ester Formosa & Elva Lutza (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 20:00 h
  Cancionero és un recull de cançons heterogeni per la procedència i també pels estudiats arranjaments de Casu i Dessì, que donen a cada cançó una lectura nova, personal i original. Cançons en sard i en català, clàssics de la cançó popular de l’Amèrica central, cançons d’autors italians i el cantautor català Lluís Llach.
 • Veure imatge de Edició de Viquipèdia (nova finestra)
  Dilluns, 1 d'abril, de 18.30 a 20.30h
  Inscripcions obertes a partir del 11 de març
  Aprèn a editar l'enciclopèdia lliure Viquipèdia- l'obra de referència més gran i popular a Internet amb més de 38 milions d’articles- i comença a crear nous continguts sobre L'Hospitalet o qualsevol altra temàtica que t'interessi!
 • Veure imatge de TIC's La Florida: Estalvia temps i cues: tràmits que pots fer amb l'Administració per Internet (nova finestra)
 • Veure imatge de Club del conte: presentació de novetats infantils. (nova finestra)
  Dilluns, 1 d'abril, 17 h
  Club del conte: presentació de novetats infantils.
  El primer dilluns de cada mes les nenes grans del Club del conte presentaran als més petits els llibres nous que han arribat a la biblioteca.
 • Veure imatge de Exposició d'il·lustracióBlackout (nova finestra)
  del dimarts 2 al dimarts 30 d'abril
  Blackout dóna nom a aquesta exposició en la qual veiem plasmats dos estils: realisme i còmic, estils als quals l'artista Manoluts dóna vida amb els seus retrats.
  L'estil realista és un joc de llums i ombres amb un fos a negre que insinua imatges de rostres cèlebres i fantàstics.
  El món del còmic, en canvi, adopta un estil clàssic i bidimensional en el qual  Manoluts combina el blau, el blanc i el vermell sobre fons negre, transportant-nos al còmic dels anys 50.
  Les il•lustracions s'han plasmat en diferents suports: quadres, vinils musicals i taules de skateboard.

  Inauguració: 2 d'abril a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Dimecres de cinema: La buena esposa (nova finestra)
  Dimecres, 3 d'abril, 18 h
  Una vegada al mes projectem alguna de les novetats arribades a la biblioteca.
 • Veure imatge de Teatre a La BòbilaVersos perplexosde Victòria Gras (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20:00 h
  Versos perplexos explora a través de la paraula, el moviment i la música les relacions poc convencionals, el pas del temps, la bogeria i el perill que suposa no estar alerta.
  A partir de la poesia inèdita de Victòria Gras, el col•lectiu de dones Axoloti ha creat un projecte empíric on a cada pas s'obre una nova via. La poesia com a expressió vital. La dansa com a possibilitat enfront la violència. La música com a ressò del perill imminent que suposa el feixisme.
 • Veure imatge de El Llibertí (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20 h
  Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d´Holbach, rep l’encàrrec d’escriure quan abans millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’enciclopèdia. El temps vola, s’ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig per al filòsof. Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca de que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de “Moral”. Ho aconseguirà?. La resposta és encara avui en dia a l’enciclopèdia. El Llibertí, una comèdia o vodevil filosòfic sobre la ètica, un concepte intemporal.
 • Veure imatge de IV Festival Solidari de Hip Hop i Danses Urbanes (nova finestra)
  Diumenge, 7 d'abril, 12:00 h
  Ho organitza: Fundesplai i Escola de Dansa La Urban
  Una cita anual on els alumnes de La Urban Dance Factory realitzen les seves millors coreografies en benefici de la campanya de beques de Fundesplai.
 • Veure imatge de Iniciació a l'ús del mòbil i de la tablet (nova finestra)
  del dilluns 8 d'abril al dilluns 17 de juny, de 18.45 a 20.15 h

  Descobrirem les àmplies possibilitats que té el teu dispositiu mòbil: les aplicacions  més pràctiques pel teu dia a dia, com trobar els horaris dels bus, com escoltar la radio o veure la televisió, etc. També retocarem les nostres fotos, traduirem qualsevol idioma amb el Google Translator, mirarem la previsió del temps, crearem rutes amb el Google Maps, i  aprendrem a instal•lar-nos el WhatsApp i moltes altres aplicacions.
 • Veure imatge de Vida sana. Relaxació. Pràctica de consciència corporal i de sensibilització de les diferents parts del cos. (nova finestra)
 • Veure imatge de Per damunt dels estels, d'Helena Soler (nova finestra)
  Dimarts, 9 d'abril, 19 h
  Presentem a la biblioteca el primer poemari d'Helena Soler, il·lustrat per Eulàlia Soler.
 • Veure imatge de Camina i fes salut (nova finestra)
 • Veure imatge de 10a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 13 d'abril, 20.30 h
  La 10a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa i del Districte Econòmic. Aquesta edició serà especial, ja que serà la número 10, raó per la qual aquest any hi haurà algunes sorpreses. La Nocturna de L’Hospitalet ha esdevingut un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i com a trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants a l’entorn de la plaça d’Europa.

  Des de dilluns 18 de febrer estan obertes les inscripcions per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la Cursa.
 • Veure imatge de Intensiu: Entrenament emocional (nova finestra)
  del dilluns 15 al dijous 18 d'abril, de 10 a 14 h
  Organitzat per ACTE. Associació Catalana de Teatre Educatiu i Gou + Produccions

  Entrenar, interpretar, afinar.

  Afina i plasma les emocions dels personatges que interpretes

  Per intèrprets professionals, amateurs i estudiants
 • Veure imatge de Gent del meu exili: inoblidables, de Teresa Pàmies (nova finestra)
  Dimecres, 24 d'abril, 16 h
 • Veure imatge de Cinema familiar: Teen Titans Go! (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 11 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Jorge Blass (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 20 h
  La màgia de Jorge Blass
  L’estrella de la màgia americana David Copperfield ha declarat: “Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell”. Ho podràs comprovar amb els teus propis ulls. Al·lucinaràs amb l’extraordinària manera de fer màgia. Noves i sorprenents il·lusions en un espectacle per a tota la família. Efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions i desaparicions, levitacions i màgia interactiva on el públic serà protagonista. I tot envoltat d’un ambient misteriós i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l’impossible.
 • Veure imatge de Descobreix els jardins de Can Buxeres amb un joc d’orientació. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 28 d'abril, 11 h.
  Els nostres fills tenen la possibilitat de jugar en aquests jardins però, quines obres d’art s’hi amaguen aquí?, Qui vivia al seu palauet?, I a la caseta del costat? Què es conreava en aquestes terres? Quines flors tenien en aquests jardins? A partir d’una sèrie de pistes i coordinades, les famílies anireu descobrint els misteris que s’amaguen en aquest indret.
 • Veure imatge de TIC's La Florida: Vull conèixer millor el meu mòbil (nova finestra)
 • Veure imatge de Montserrat Abelló. "Visc i torno a reviure" (nova finestra)
  del dijous 2 al divendres 31 de maig
  Aquesta exposició de petit format pretén fer un recorregut significatiu per la trajectòria vital i literària d’aquesta poeta i traductora.
 • Veure imatge de José y sus hermanas (nova finestra)
  Dissabte, 4 de maig, 20 h
  Los bancos regalan sandwicheras y chorizos
  Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot filosòfiques. Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents; qui som i com vivim després de quaranta anys de Dictadura a Espanya.
 • Veure imatge de TIC's La Florida: Moure’s pel món: Google Maps i altres (nova finestra)
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400